Page 1 of 1

INFO!

Posted: 12 Sep 2007, 22:39
by Hampa
Hej Crossroadsdeltagare!

Operation Crossroads 2 närmar sig och det är snart bara en vecka kvar innan spelet går av stapeln. Här kommer lite uppdatering på vår status. I dagsläget har vi ca 60 betalande av de ca 125 anmälda. Detta medför att vi måste gardera oss och göra vissa mindre ändringar till spelet. För det första kan vi inte ha lika stort område på så få personer, samt att vi kommer använda våra militära transportfordon i större utsträckning än planerat för att täcka av området på ett smidigare sätt.

Vi kommer dock inte använda oss av airsofttankarna och inte heller några antitankvapen. Utöver detta kommer det inte medföra några förändringar speltekniskt, spelet kommer fortfarande behålla samma karaktär som planerat.

De praktiska förändringar vi gjort, är att vi kan numera acceptera betalning på plats under premisserna att ni meddelar oss snarast om ert deltagande på Operation Crossroads 2. För att få upp deltagarantalet kommer vi även att sänka avgiften till 200:- då våra utgifter också har reducerats. De som redan betalat in kommer naturligtvis att få tillbaks mellanskillnaden på plats.

OBS! Ni som ännu inte betalat och planerar göra detta via bankgiro uppmanas återigen att göra detta snarast. Väljer ni att betala på plats MÅSTE ni skicka en bekräftelse på ert deltagande senast måndag 17/9 via mail: info@berget-events.com

Vi ser fram emot att träffa er Fredagen den 21:a september 22:00

Mvh

Operation Crossroad 2 Crew